Olafur Eliasson tænder lys i Afrika - og du kan hjælpe til!

Olafur Eliasson tænder lys i Afrika - og du kan hjælpe til!

We are all #ConnectedByTheSun

Det, der startede som en ydmyg idé om at skabe en lille, bærbar solcelle-lampe til mennesker uden elektricitet i Etiopien, er nu et globalt projekt, der har ændret over to millioner menneskeliv gennem solens fantastiske kraft. 

Little Sun blev lanceret i 2012 af kunstneren Olafur Eliasson og ingeniør Frederik Ottesen ved Londons Tate Modern museum. Denne sociale virksomhed bringer ren, pålidelig energi til en overkommelig pris for de 1,1 milliarder mennesker i verden, der lever uden elektricitet. Samtidig med at der skabes opmærksomhed om energitilgang og klimaindsats over hele verden. Solcelleprodukterne er i høj kvalitet og lavet til alle. 

Little Sun solcellelamper og telefonopladere sælges online og i partnerbutikker over hele verden. Hver gang du køber en Little Sun, leveres også én til nogen, der lever uden for elnettet, til en meget lavere, lokalt overkommelig pris. På jorden, hovedsageligt i Afrika syd for Sahara, arbejdes der med lokale iværksættere for at skabe lokale arbejdspladser og for at bringe solens kraft til alle.

I 2017 lancerede Olafur Eliasson Little Sun Foundation som en udvidelse til den sociale forretning. Fonden bringer lys til dem, der er uden for rækkevidde af distributionskanalerne for iværksættere - især skolebørn, flygtninge og mennesker, der er berørt af naturkatastrofer. 

Little Sun med nøglesnor
Du finder alle Little Sun’s produkter her.

 


Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes før de vises