Hvorfor du skal vælge Klean Kanteen

Hvorfor du skal vælge Klean Kanteen

Det handler om sunde og sikre rustfri løsninger.

“Den originale stålflaske”. I 2004 introducerede Klean Kanteen den første drikkedunk i rustfrit stål, der gav forbrugeren et sikkert og sundt alternativ til plastik. Og stadig er det hensynet til både mennesket og miljøet, der driver værket. Lige fra produktionen til driften af virksomheden, er målet for Klean Kanteen at lave sunde, højkvalitetsprodukter, der erstatter en livslang brug af engangsemballage.

Gift-fri materialer
Du behøver aldrig at bekymre dig om giftstoffer i en Klean Kanteen. De har gjort forskningen for dig og har derfor udvalgt 18/8 fødevaregodkendt rustfrit stål i høj kvalitet samt BPA-fri polypropylen #5 (til låg). Denne type rustfrit stål behøver ikke en foring som aluminiumsflasker, for at sørge for at indholdet ikke tager smag af emballagen.

Bløde kurver og afrundede gevind
Det er nemt at rengøre din Klean Kanteen, da de bevidst er udformet med afrundede hjørner og uden skarpe kanter, hvor snavs og bakterier kan gemme sig.

Funktionelle store åbninger
De store åbninger på flasker, beholdere og krus fra Klean Kanteen giver plads til store isterninger og tillader nem rengøring. Alle produkterne kan håndvaskes og mange kan også gå i opvaskemaskinen.

100% rustfrit miljø
Alle flasker fra Klean Kanteen tilbyder muligheden for et fuldstændigt rustfrit indre, så drikkevarerne aldrig rører ved plast. Madbeholderne leveres som standard med helt tætte låg, der skaber et 100% rustfrit miljø, og sørger for at bevare smag og udseende på dine madvarer.

Smagsfri
Det fødevaregodkendte rustfri stål, der bruges i din Klean Kanteen, behøver ingen coating med plastik eller epoxy som aluminiumsflasker. Så du behøver aldrig at kontrollere at indersiden af flasken er sikker og intakt. Og fordi der ikke bruges coating tager indholdet ikke smag fra materialet.

 

Produkter fra Klean Kanteen er håndlavede og designet til at holde.

Når du køber en Klean Kanteen, får du en håndbygget løsning, der er designet til at holde et helt liv. Der bruges kun stål af en meget høj kvalitet, der forbliver plet- og rustfri i årtier.

Håndlavet kvalitet
Hver eneste Klean Kanteen er lavet af rustfrit stål, der omhyggeligt er håndsvejset og derefter elektropoleret for at give en glat og skinnende inderside.

Bygget til at holde en evighed
Væggene i Klean Kanteen’s flasker, beholdere og krus er mærkbart tykkere end i de fleste kopi-mærker. Der er en veludviklet balance mellem vægt og holdbarhed, så produkterne ikke bules let. Hvis du passer på din Klean Kanteen, kan den holde et helt liv.

Altid rustfri
Ikke alt rustfrit stål er ens. Den høje kvalitets stål, der bruges til din Klean Kanteen, holder flaskerne rustfri og skinnende for evigt.

 

Se vores store udvalg af Klean Kanteen

 


Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes før de vises